Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4066

Eveniment inedit la USM pe 27 aprilie

25 apr. 2015,, 13:30   Societate
2942 0

Foto: blogspot.com

Pe 27 aprilie se marchează Ziua Tricolorului și, cu această ocazie, membrii Platformei Onoare, Demnitate și Patrie vor organiza un eveniment inedit la Universitatea de Stat a Moldovei (USM), informează NOI.md.

Începînd cu ora 9.00, în fața blocului nr. 4 al Universității, voluntarii organizației vor desfășura un tricolor imens de 15 metri lungime și 7 metri lățime pe blocul de studii, marcînd astfel 25 de ani de la proclamarea oficială a tricolorului ca drapel de stat al Republicii Moldova.

Tot în această zi, voluntarii organizației vor împărți panglici tricolore tuturor doritorilor și îi vor informa pe studenți și profesori despre semnificația acestei zile. Tricolorul imens va flutura pe parcursul întregii zile pe clădirea Universității. În pauze, studenților li se va oferi ocazia să asculte muzică patriotică, ce a stat la baza renașterii naționale și a tricolorului.

Evenimentul face parte din campania „Eu aleg Tricolorul”, inițiată de Platforma Onoare, Demnitate și Patrie. Scopul acestei campanii este de a promova valorile naționale în rîndul tinerilor și de a sensibiliza populația Republicii Moldova cu privire la importanța tricolorului ca simbol al rezistenței naționale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?