X 
Arşiţa stiri: 210
Jocurile Olimpice stiri: 274
Transnistria stiri: 1460

Șor intenționează să devină primar al orașului Orhei din partea Partidului „Ravnopravie”

14 mai. 2015,, 15:05   Politică
4843 2
Foto: noi.md
În legătură cu decizia de a candida la postul de primar al orașului Orhei, omul de afaceri Ilan Șor, aflat în arest la domiciliu, a lansat o declarație în care a comunicat despre planurile sale, relatează NOI.md.

„Eu nu am nicio intenție să părăsesc Moldova și să încalc legea, așa cum visează cei care îmi vor răul. Eu rămîn și voi înălța un oraș! Am luat decizia să candidez la funcția de primar al orașului Orhei.

Într-o singură zi am adunat numărul necesar de semnături pentru a candida independent. Însă unde-i unul nu-i putere. Pentru realizarea planului ambițios pe care mi l-am propus, am nevoie de o echipă în consiliul orășenesc. De aceea, îmi înaintez candidatura la postul de primar, din partea Partidului «Ravnopravie».

De ce Orhei? Pentru că acesta este orașul meu. Din multe considerente. Din copilărie știu bine acest oraș și îmi este drag. Aici au locuit rudele mele. Erau oameni respectați, medici, profesori, de care și astăzi își amintesc de bine orheienii.

Din Orhei este echipa mea, „Milsami”, care în doar 5 ani a devenit lider al fotbalului moldovenesc. Vin des la Orhei și nu am avut cum să nu văd multiplele probleme în care stagnează orașul. Ceea ce vedeam de fiecare dată îmi provoca dorința, dar și o mulțime de idei, cum aș putea să schimb situația.

Eu știu cum să fac din Orhei un oraș prosper. Nu este o promisiune. Acesta este cuvîntul meu! Nu-mi doresc postul de primar pentru profit. Voi veni să investesc în orașul Orhei. De asta se va convinge în curînd fiecare orheian.

În timp ce toți vorbesc despre Europa, eu o voi construi. La Orhei”, scrie Șor în declarația sa.

Cu toate acestea, unii sceptici opinează că această decizie a fost adoptată pentru a evita pedeapsa penală pe care Ilan Șor riscă să o primească.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав