X 
Arşiţa stiri: 232
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4130

Candu: Deputaților inadecvați li se vor aplica sancțiuni disciplinare

14 mai. 2015,, 16:15   Politică
2809 2
Foto: noi.md
Comportamentul inadecvat al parlamentarilor la ședința de astăzi a Consiliului Municipal Chișinău va fi discutat la Comisia parlamentară juridică, numiri și imunități, iar celor care încalcă ordinea de drept și normele etice ar putea să li se aplice sancțiuni disciplinare. Avertismentul vine din partea președintelui Parlamentului, Adrian Candu, care a luat cuvîntul la ședința Parlamentului, relatează NOI.md.

El a solicitat Comisiei să investigheze amănunțit incidentul de astăzi de la Primăria municipiului Chișinău, să examineze înregistrările video, precum și să apeleze la Poliție și Procuratură în legătură cu încălcarea legii. Președintele Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, a susținut aplicarea sancțiunilor asupra contravenienților, reamintind că pe numele unora dintre acești subiecți au fost anterior deschise dosarele penale care nu au fost închise pînă acum. El a menționat că Parlamentul trebuie să fie informat despre mersul investigațiilor și acțiunile ulterioare.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав