X 
Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4074

Vama Leușeni a fost deblocată de unioniști

18 mai. 2015,, 09:20   Politică
4172 4

Несколько сот унионистов заблокировали въезд в Молдову
Foto: obzor.md
UPDATE (22:18): Protestatarii au primit asigurări că au fost inițiate procedurile legale de anulare a restricției aplicate lui George Simion, scrie pe contul său de Facebook fostul șef al Departamentului Originea Mărfurilor din cadrul Serviciului Vamal, blogerul Veaceslav Balacci, care a participat la acțiunea de protest din vama Leușeni.

UPDATE (21:47): Punctul vamal Leușeni a fost deblocat, după aproape două ore de protest al adepților unirii cu România. Anunțul a fost făcut pentru Deschide.MD de Vitalie Prisăcaru, unul dintre membrii mișcării „Tinerii Moldovei”, care a organizat acțiunea de la granița cu România.

La rândul său, liderul Platformei „ Acțiunea 2012”, George Simion, a comunicat pentru portalul Deschide.MD că mâine va cere autorităților de la Chișinău să-i fie ridicată interdicția de intrare în Republica Moldova.

UPDATE (20:33): Manifestanții au blocat intrarea și ieșirea în vama Leușeni, pe ambele maluri al Prutului. Aceștia cer să fie permisă intrarea în Republica Moldova a liderului Platformei Unioniste„Acțiunea 2012”, George Simion.

Manifestanții scandează „George în țară, mafia afară!”.


Liderului Platformei „Acțiunea 2012” i-a fost refuzată intrarea pe teritoriul Republicii Moldova, în această seară, când a încercat să treacă granița, ne-au comunicat persoane care se află printre manifestanți.

De partea Republicii Moldova, în vama Leușeni s-au adunat aproximativ o mie de persoane, afirmă participanții la această acțiune de protest.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?