X 
Arşiţa stiri: 232
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4130

Andrian Candu va avea o întrevedere cu Mihail Burla

18 mai. 2015,, 10:35   Politică
1957 0
Андриан Канду встретится с Михаилом Бурлой
Foto: tribuna.md
Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, se va întîlni astăzi cu președintele Sovietului Suprem al autoproclamatei RMN, Mihail Burla, informează NOI.md.

Potrivit Serviciului de presă al Parlamentului, întrevederea va avea loc la sediul Misiunii OSCE din Bender cu începere de la ora 10.30. Alte detalii nu sînt prezentate.

Anterior se anunțase că Andrian Candu a convenit să se întîlnească cu președintele legislativului de la Tirspol, Mihail Burla, în timpul unei discuții telefonice care a avut loc în contextul inițiativei spicherului Parlamentului RM de a impulsiona dialogul atît cu autonomia găgăuză, cît și cu regiunea transnistreană. Se preconiza că Andrian Candu și Mihail Burla ar putea să se întînlnească la Chișinău pentru a discuta o posibilă agendă comună de acțiuni pentru binele cetățenilor de pe ambele maluri ale Nistrului.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав