Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4070

Locatarii unor blocuri din capitală se tem să meargă prin curte, de frică să nu-și frîngă picioarele (FOTO)

19 mai. 2015,, 08:45   Societate
3191 3
Foto: noi.md
Locatarii blocurilor 28/3 și 26/2 de pe strada Florilor din Chișinău sînt indignați de starea pavajului din curte și de la intrarea în curte. Pe parcursul mai multor decenii, aici s-au format cratere, inclusiv în urma activității serviciilor publice, care doar au umplut cu produse reziduale canalele săpate de ei, fără a aduce pavajul în ordine.

„Ultima dată pavajul din curtea noastră a fost reparat parțial în anul 2004. Pe parcursul celor 11 ani, serviciile comunale au efectuat de nenumărate ori lucrări de reparație a rețelelor de aprovizionare cu apă și energie termică, iar după încheierea lucrărilor pavajul deteriorat nu a fost reabilitat corespunzător, uneori fiind pur și simplu acoperit cu materiale reziduale. În prezent, pavajul din curtea blocurilor noastre se află într-o stare deplorabilă. Intrarea în curte este îngreunată, este imposibil de mers normal, asfaltul abundă în gropi și denivelări”, se spune în adresarea locatarilor blocurilor către Pretura sectorului Rîșcani și Primăria capitalei.

Ei își manifestă speranța ca cel puțin în ajunul alegerilor locale, conducerea Preturii sectorului Rîșcani va putea identifica mijloace și rezerve pentru reabilitarea pavajului din curțile blocurilor. „Totodată, noi așteptăm să vedem realizarea unor măsuri concrete de amenajare a curții noastre, nu să ascultăm promisiuni electorale, dacă acestea nu vor fi îndeplinite”, se menționează în scrisoare.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?