X 
Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4151

Noi acuzații din partea lui Cîrlig către Chirtoacă

19 mai. 2015,, 15:10   Politică
4882 1

Foto: noi.md

Candidatul la funcția de primar general al mun. Chișinău din partea Partidului Popular din R. Moldova (PPRM), Mihai Cîrlig aduce noi acuzații în adresa actualului edil, Dorin Chirtoacă, prim-vicepreședinte PL, precum că acesta ar gestiona banul public în favoarea intereselor sale. Declarația a fost făcută astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

După cum informează TRIBUNA, Mihai Cîrlig s-a referit la două subiecte: reabilitarea străzilor Petricani, Grigore Vieru și Alecu Russo, dar și fuzionarea Termocomului cu CET 1 și CET 2.

În opinia sa, la prima vedere aceste proiecte sînt nobile, însă în realitate nu este chiar așa.

”Ceea ce ține de reabilitarea străzilor, au fost favorizate de către Dorin Chirtoacă companii din Romînia, chiar dacă au participat și companii din R. Moldova. Atunci Primarul a explicat că a dat prioritate pentru că sînt cunoscuți, buni și cu experiență. Însă, observăm că și pînă în prezent nu toate lucrările prevăzute în contract au fost respectate”, susține candidatul al șefia capitalei.

În același context, Cîrlig s-a referit la fuzionarea Termocomului cu CET 1 și CET 2 menționînd că acest proiect cade sub incidența penală.

”Am avut un Termocom autonom, am trecut în complexul termo-energetic cu 33 %, dar am ajuns la complexul termo-energetic cu 3% și acum tindem să ajungem la zero. Ce-am avut și cu cea am rămas”, a conchis Cîrlig.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав