Arşiţa stiri: 228
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4138

Andrian Candu este gata să-şi dea demisia, dacă se va confirma că deţine surse media

20 mai. 2015,, 09:00   Politică
6878 5
Foto: noi.md
Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, a anunţat că este gata să-şi dea demisia în cazul în care se va confirma că are legătură cu holdingul media General Media Group (GMG), care deţine posturile TV PublikaTV, PrimeTV, Canal2, Canal3, posturi de radio şi internet-portaluri. Anunțul a fost făcut de spicher, pentru presă, marţi, după şedinţa Biroului permanent.

Potrivit agenţiei "Infotag", Candu a spus că, în caz de confirmare a informaţiei, este gata să prezinte în judecată lista bunurilor nedeclarate.

"Devenind spicher, mi-am asumat şi o serie de obligaţiuni. Este vorba de încrederea faţă de Parlament, şi de aceea am adresat sesizări la Procuratura Generală, Centrul Naţional Anticorupţie, Comisia Naţională de Integritate şi Serviciul de Informaţii şi Securitate cu solicitarea de a investiga documentele apărute. Îndemn RISE Moldova să prezinte documentele, deoarece dreptatea întotdeauna trebuie să trumfe", a menţionat Candu.

Potrivit lui, informaţia apărută este o simplă speculaţie, iar investigaţia RISE Moldova generează numeroase întrebări.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав