Cutremure stiri: 506

"Verişoara" lui Vladimir Putin candidează în alegerile locale din Italia

22 mai. 2015,, 03:00   Externe
4664 2

Foto: haqqin.az

Adelina Putin, o femeie care pretinde că este rudă cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, candidează în scrutinul programat pe 31 mai în regiunea italiană Veneto, transmite Corriere della Sera, potrivit mediafax. Adelina Putin, o prezentatoare radio din oraşul Vicenza, va candida pe lista partidului Fraţii Italiei pentru un loc în Consiliul regional din Veneto.

Realizatoarea radio, plină de tatuaje, susţine că este verişoară îndepărtată cu Vladimir Putin. "Eu şi Vladimir Putin suntem veri îndepăãrtaţi. Mi-a plãcut mereu numele meu de familie, dar îmi place şi mai mult de când Vldimir a apărut pe scena politică", a declarat Adelina Putin pentru RAI News.

"Un strămoş al lui Vladimir Putin a fost invitat de Petru cel Mare, în secolul 18, prin intermediul comercianţilor din Veneţia, să contribuie la fondarea oraşului San Petersburg", afirmă Adelina Putin.

"Vladimir are personalitatea unui lider adevărat. În Italia avem nevoie de un Putin, un bãrbat sau o femeie de calibrul lui. Poate că Putin seamănă puţin cu un dictator, dar, în opinia mea, este un mare om politic", a declarat Adelina Putin, care candidează sub sloganul "Dacă vreţi să votaţi cu Putin, acum puteţi!"

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав