Cutremure stiri: 506

Românii ar putea veni în Republica Moldova cu cartea de identitate

22 mai. 2015,, 09:30   Societate
5572 3
Граждане Румынии, возможно, смогут въезжать в Молдову по удостоверениям личности
Foto: academic.ru
Procedura de intrare a cetățenilor români în Republica Moldova ar putea fi simplificată. Anunțul a fost făcut de președintele Parlamentului, Andrian Candu în timpul întrevederii cu premierul României, Victor Ponta.

"Unele idei noi, cum ar fi modificarea legislației RM în așa fel încât cetățenii români să poată circula și cu cărțile de identitate sau cu buletinele de identitate în Republica Moldova și nu doar cu pașaportul", a declarat Andrian Candu.

PUBLIKA.MD amintește că, anterior, platforma Acțiunea 2012 și Mișcarea "Tinerii Moldovei" au organizat o acțiune de protest la București.

În cadrul manifestaţiei, intitulată "Fără pașaport în Basarabia", protestarii au cerut ca locuitorii de pe cele două maluri ale Prutului să poată trece frontiera moldo-română doar cu buletinul de identitate.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав