X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4070

Proiectele de legi privind interzicerea propagandei străine vor fi examinate de Comisia de la Veneția

26 mai. 2015,, 17:03   Politică
2644 4

Proiectele de legi privind interzicerea propagandei străine vor fi examinate de Comisia de la Veneția
Foto: 2015quotes.gq

Cele două proiecte de legi care vizează modificarea Codului audiovizualului în vederea contracarării propagandei străine vor fi transmise spre expertiză Comisiei de la Veneția. Anunțul a fost făcut astăzi de președintele Parlamentului, Andrian Candu, informează NOI.md.

Proiectele urmează a fi examinate și de alte organizații internaționale cum ar fi „Freedom House”. „Luînd în considerare cît de sensibil este subiectul și faptul că nu există o viziune comună pe acest subiect consider că ambele proiecte de lege legate de modificarea Codului audiovizualului nu pot fi examinate deocamdată în plen. Eu am să le expediez experților internaționali, aici mă refer și la Comisia de la Veneția și la alte organizații. Abia după expertiză și dezbaterea lor publică vom reveni în plen asupra acestui subiect”, a explicat Candu.

Precizăm că un nou proiect de lege care interzice propaganda politică difuzată de către posturile TV din alte state, a fost înregistrat, săptămîna trecută, în Parlament de către PLDM și PD. Un alt proiect de modificare a Codului audiovizualului a fost elaborat și de deputații liberali.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?