Cutremure stiri: 502

Patru angajați ai primăriei capitalei au primit noi spații locative

2 iun. 2015,, 17:45   Societate
3775 0

Patru angajați ai primăriei capitalei au primit noi spații locative
Foto : vzglead.md

Primăria municipiului Chișinău a anunțat astăzi că patru angajații ai municipalității au primit noi spații locative, în conformitate cu Legea privind administrația publică locală și Codul cu privire la locuințe, nr. 2718 – X din 03.06.1983, relatează NOI.md.

Legea în cauză prevede că încăperile de locuit se acordă cetățenilor care se află la evidență și au nevoie de îmbunătățirea condițiilor de locuit, potrivit ordinii stabilite în liste, ținîndu-se seama de data luării la evidență și în funcție de mărimea spațiului locativ dat în exploatare și eliberat în centrul populat respectiv. Ordinea de succesiune pentru cetățenii luați la evidență la locul de muncă se stabilește de către administrație împreună cu comitetul sindical al instituției. Încăperile de locuit în casele fondului obștesc de locuințe se acordă cetățenilor pe baza hotărîrii comune a organului organizației respective și a comitetului sindical.

Astfel, apartamente au repartizate următorilor angajați:

- Angela Lubaș, angajată în anul 2001 în calitate de specialist principal. Nu dispune de spațiu locativ. Are doi copii și i-a fost repartizat un apartament cu trei camere.

- Elena Enache, angajată în funcție de șef de secție. Nu dispune de spațiu locativ, iar din 5 ianuarie 2005 este luată la evidență pentru îmbunătățirea condițiilor de trai.

- Anastasia Eni, care activează în calitate de specialist principal. I-a fost repartizat un apartament cu trei camere, în schimbul apartamentului cu trei camere dintr-un bloc de tip cămin.

- Reveca Popova, căreia i-a fost repartizat apartamentul eliberat de Anastasia Eni, cu trei camere, din strada Maria Drăgan, 30/1.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав