X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Scandal în Primăria capitalei: comuniștii l-au acuzat pe Chirtoacă

3 iun. 2015,, 09:45   Politică
2396 0

Foto: noi.md

PCRM il acuza pe Dorin Chirtoaca de impartire ilegala a apartementelor angajatilor de la primarie. Cateva decizii in acest sens ar fi fost semnate de edil, inainte ca acesta sa degreveze din functie pentru a se implica in campania electorala. De cealalta parte, Dorin Chirtoaca sustine ca a procedat perfect legal, iar angajatele primariei care au primit locuinte au stat 30 de ani la rand.

Ieri, pe site-ul primariei au fost publicate mai multe decizii ale primarului, printre acestea numarandu-se si hotarari prin care patru angajate de la primarie, care nu dispun de spatiu locativ, au primit gratuit apartamente cu suprafete de 93 de metri patrati. Intr-un comunicat al primariei se precizeaza ca printre acestea este o sefa de sectie iar restul muncesc in calitate de specialisti principali.

Imediat consilierii comunisti au reactionat, acuzand primarul ca a impartit ilegal apartamente, chiar cu o zi inainte de a se degreva din functie, adica pe 13 mai.

Victor GURAU, CONSILIER PCRM: "Este ilegal pentru ca bunurile municipalitatii pot fi impartie doar de consiliu."

Dorin CHIRTOACA: "Primarul are dreptul sa imparta apartamente. Nu cred ca 4 voturi o sa ma ajute"

Ele au stat 30 de ani la rand sunt din familii numeroase, nevoaiase, ele erau primele la rand. De cealalta parte si liberal-democratii cred ca trebuie verificata legalitatea deciziilor lui Dorin Chirtoaca. Comunistii spun ca vor ataca decizia lui Chirtoaca in instanta.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?