X 
Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4066

De Ziua Mondială a Mediului facem curățenie pe malurile Bîcului

4 iun. 2015,, 13:00   Societate
3058 0

Foto: panoramio.com

La nivel mondial, în fiecare an, pe data de 5 iunie se marchează Ziua Mediului. Cu această ocazie, Centrul Național de Mediu organizează în această zi o campanie de salubrizare a malurilor rîului Bîc, informează NOI.md.

Acțiunea se va desfășura pe segmentul str. Calea Basarabiei spre ieșirea din municipiul Chișinău, care este o zonă extrem de poluată cu deșeuri menajere solide. Campania de salubrizare va începe la ora 14.00.

Ziua Mondială a Mediului este marcată în peste 100 de țări ale lumii și constituie un prilej pentru instituțiile guvernamentale, administrațiile locale, asociațiile de tineret, organizațiile nonguvernamentale, întreprinzători, inclusiv mass-media de a se mobiliza prin manifestări comune menite să atragă atenția asupra necesității protejării componentelor de mediu.

Acțiunea se va organiza în contextul proiectului „Promovarea valorilor ecologice europene la nivel local în RM”, implementat de CNM cu suportul Ambasadei SUA la Chișinău, al cărui scop este de a promova valorile și standardele europene de mediu în Republica Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?