Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Voronin: Fraierii au plecat în vacanță (VIDEO)

4 iun. 2015,, 12:38   Politică
7668 8

Voronin: Fraierii au plecat în vacanță
Foto : noi.md

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu modul defectuos în care activează Parlamentul în ultima perioadă. Acesta a criticat decizia conducerii instituției de a nu organiza ședințe plenare pe parcursul a două săptămîni, pe perioada campaniei electorale. Politicianul a făcut declarații la acest subiect astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, informează NOI.md.

„Cu ce ocazie, timp de două săptămîni, Parlamentul trebuie să fie în vacanță, pe perioada campaniei pentru alegerile locale? Chiar m-am interesat de acest subiect. Marian Lupu s-a acomodat foarte bine și citește din spate «rolicurile», profesional le citește și cu tragere de suflet, dar unde a plecat el? Am întrebat în care localități, cine ultima dată l-a văzut pe Marian Lupu? Dar unde e Filat? Eu singur îl contactez a treia zi, nici roamingul nu lucrează – unde sînt ei? Țara arde și baba se piaptănă. Fraierii au plecat în vacanță”, a spus Voronin.

Potrivit liderului PCRM, pe agenda Parlamentului sînt introduse tot mai puține proiecte importante de legi, iar din această cauză problemele stringente rămîn nesoluționate.

„Parlamentul nu lucrează ritmic, nu țin minte cînd a lucrat ultima oară două zile pe săptămînă. Ei se gîndesc dacă îi vor susține comuniștii sau nu. Iar dacă știu că nu va fi susținere, nici nu propun. Am avut o întrevedere cu Chiril și l-am întrebat: Care-i cauza? Unde dispar aceste proiecte? Mi-a spus că ele sînt aprobate cîte 2-3 și transmise în Parlament, dar pe agendă ele nu apar. Parlamentul este paralizat”, a spus Voronin.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?