Cutremure stiri: 506

Rusia: Se stie cand va pica regimul Putin

4 iun. 2015,, 14:20   Externe
9208 20

Foto: infobiz.md

Analistul rus Stanislav Belkovski, fost directorul al Institutului pentru studii strategii, considera ca in primava anului 2017, regimul presedintelui Vladimir Putin va cadea, scrie incomemagazine.ro.

"In martie 2017 se incheie un ciclu important al istoriei ruse. Sa vedem cum se va sfarsi", a aratat Belkovski. In ceea ce priveste prognoza istoricului Viktor Suvorov, care a prezis ca actualul regim de la Kremlin va fi inlocuit in iulie 2015, analistul s-a aratat sceptic.

"Greu de crezut. Oricum, daca este sau nu corecta varianta lui Suvorov, vom vedea in cateva luni", a spus Belkovski.

In opinia lui, o lovitura militare este putin probabila in Rusia. Dupa toate probabilitatile, Vladimir Putin va fi dat jos print-o "lovitura de palat", scenariu impartasit, de altfel, de majoritatea analistilor rusi. Ei sînt de parere ca, pentru ca o astfel de manevra sa reauseasca, ea trebuie sa porneaca din interiorul anturajului liderului de la Kremlin, cu implicarea mediului de afaceri.

"Nu cred in varianta unui puci militar. Sînt gata sa parize pe o lovitura de palat, care va fi insa coordonata de civili", a apreciat Belkovski.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав