Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Rusia: Duma vrea un cod vestimentar pentru jurnaliști

11 iun. 2015,, 20:00   Externe
2788 0

Foto: agerpres.ro

Duma de Stat a Rusiei intenționează să impună un cod vestimentar tuturor ziariștilor acreditați în Camera inferioară, potrivit mass-media moscovite. Începând cu sesiunea de toamnă, Duma are de gând nu doar să schimbe regulile de acreditare și legitimațiile, dar și să impună un cod vestimentar reprezentanților mass-media, au indicat surse parlamentare pentru cotidianul Izvestia. Astfel, nu vor avea acces la lucrările Dumei jurnaliștii în "pantaloni scurți, blugi rupți, fuste prea scurte sau decolteuri adânci".

În același timp, o sursă parlamentară din Dumă a indicat pentru TASS că nu este vorba de intenția parlamentarilor de 'a introduce pe neașteptate un cod vestimentar'. "Nu este vorba că se produce o înăsprire a regulilor, ci de faptul că noile reguli vor cuprinde și aceste norme, pentru acele cazuri extrem de rare în care apar încălcări de cod vestimentar", a declarat, sub rezerva anonimatului, un parlamentar rus agenției de presă menționate.

În baza noilor norme, Serviciul de Protecție și Pază va permite sau nu accesul reprezentanților mass-media în incinta Dumei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?