X 
Cutremure stiri: 502

Mereu la strajă

15 iun. 2015,, 10:30   Societate
3206 1
Всегда на страже
Foto: moipmr.com
Vineri, 12 iunie, în nerecunoscuta RMN s-au desfășurat aplicații militare de o zi pentru conducătorii organelor publice, notează NOI.md. Potrivit site-ului Ministerului Apărării din regiunea transnistreană, asemenea activități sînt organizate anual, „conform planului de pregătire și gestionare a forțelor armate ale RMN, cu scopul de confirmare și consolidare a capacităților militare ale organelor de conducere din republică în domeniul pregătirii militare”.

Aplicațiile s-au desfășurat sub comanda ministrului Apărării al RMN, general-maiorului Alexandr Lukianenko. Funcționarii transnistreni au efectuat exerciții din diferite tipuri de armă, inclusiv mitraliera de calibru mare „Utes”, aruncătorul de grenade „AGS-17”, „AK-74” etc. De asemenea, funcționarii s-au antrenat și la aruncarea grenadelor.

Participanții au urmat un curs de instruire și în domeniul pregătirii speciale și tactice, conducerii mașinilor de luptă, comunicații și pregătirii medicale.

Aplicațiile au avut loc la poligonul din Tiraspol.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав