X 
Arşiţa stiri: 228
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4137

Saakașvili: Ucraina va îndura 20 de ani de sărăcie

15 iun. 2015,, 11:30   Externe
7598 7

Foto: mignews.com

Mihail Saakașvili a spusconsideră că economia Ucrainei va atinge indicatorii epocii lui Ianukovici peste 20 de ani. Potrivit mass-media ucraineană, el a declarat acest lucru în cadrul unei sesiuni de strategie a regiunii Odesa. "Astăzi, Ucraina este cea mai săracă țară din Europa. Dacă declinul economic se va opri brusc și Ucraina va crește în fiecare an cu 4%, atunci vom ajunge la nivelul anului 2013 în 20 de ani. Doar două decenii mai tîrziu ne vom întoarce la indicatorii economici din epoca lui Ianukovici ", - a declarat fostul președinte al Georgiei, - transmite bfm.ru.

Economistul ucrainean Andrei Blinov a comentat această prognoză. Potrivit lui, există două estimări: întoarcerea la acei indicatori se poate întîmpla în trei ani. Conform alteia – cel puțin peste zece ani.

Saakașvili a mai spus că intenționează să reducă mai mult de 90% din personalul administrației de stat din Odesa. După cum a subliniat el, acum în structura numără 800 de persoane, iar în opinia sa, "avem nevoie de un maxim de 50 de oameni, pentru a funcționa eficient". "Vom selecta alte persoane", - a declarat noul guvernator al regiunii Odesa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав