Cutremure stiri: 504

Chirtoacă despre alegeri: Rezultatul obținut este unul muncit, nu din pod

15 iun. 2015,, 12:40   Politică
5785 27
Foto: protv.md
Primarul general Dorin Chirtoacă, în cadrul ședinței săptămînale a serviciilor Primăriei Chișinău, a venit cu un mesaj de mulțumire pentru toți cei care l-au susținut ieri în cadrul alegerilor locale. Totodată, primarul s-a arătat nemulțumit de rezultatele obținute în urma scrutinului din orașul Bălți și Orhei, relatează NOI.md.

„Sînt recunoscător tuturor celor care m-au votat! După opt ani de activitate, în cazul în care am fi avut o altă opțiune, am fi avut poate situația de la Bălți și de la Orhei. Însă rezultatul arată că și oamenii recunosc ceea ce am făcut. Pînă la urmă este un rezultat muncit prin toate proiectele pe care le-am organizat împreună, nu obținut din pod”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Edilul a ținut să menționeze că „s-a reușit să fie oprit și valul de protest care a cuprins practic toată republica, după prăbușirea dramatică a partidelor numite proeuropene, democratice, cel puțin la Chișinău – PLDM și PD”. „Noi am avut un fel de misiune imposibilă, pe care am reușit să o îndeplinim. Acest lucru a fost posibil numai prin muncă, prin rezultate concrete, pentru că altfel nu am fi obținut nimic”, a punctat Chirtoacă.

„În modul în care în Republica Moldova ajung primari persoane certate cu legea și încă din primul tur, atunci sînt mari semne de întrebare asupra procesului civic și electoral în ansamblu. Noi la Chișinău am reușit să menținem lucrurile corecte. Aici s-a demonstrat că nu s-a votat conform indicațiilor date de la Kremlin la masa de discuții dintre Putin, Greceanîi și Dodon, dar conform conștiinței, conform realității, conform rezultatelor reale pe care le văd locuitorii”, a conchis Dorin Chirtoacă, membru al PL.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав