Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4068

Usatîi: De "necuratul de la Colonița" trebuie să scăpăm

15 iun. 2015,, 17:41   Politică
9305 6

Usatîi: De necuratul de la Colonița trebuie să scăpăm
Foto: allmoldova.com

În turul II de scrutin, „Partidul Nostru” o va susține pe candidata socialiștilor la funcția de primar general al capitalei, Zinaida Greceanîi. Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul unui briefing, de către liderul formațiunii, Renato Usatîi, informează NOI.md.

Potrivit lui Usatîi, în opt ani de administrare a Chișinăului, actualul primar nu a realizat nimic.

„Pentru toți cei care locuiesc în municipiul Chișinău și în satul Colonița: noi trebuie să scăpăm de necuratul de la Colonița. Baba Zina cum este ea, dar e de-a noastră. Nu sîntem colegi cu doamna Greceanîi, am vorbit cu ea în viață de vreo trei, patru ori. Dar astăzi ceea ce a făcut Chirtoacă în oraș în ultimii opt ani mă impune să mă implic activ în campania electorală în favoarea Zinaidei Greceanîi. Nu știu pe urmă, poate îl vom angaja la muzeu sau la Costiujeni, dar Chișinăul trebuie să scape de dînsul. Sînt aceleași probleme în municipiul Bălți. Nu spun că Chișinăul are cea mai urîtă primărie din țară, dar chiar nu s-a făcut nimic”, a menționat Usatîi.

Totodată, omul de afaceri afirmă că zvonul privind desemnarea lui Dorin Chirtoacă în funcția de premier este o manevră pentru a distrage atenția opiniei publice. „Varianta de bază este numirea lui Iurie Leancă, iar ca opțiune de rezervă este candidatura lui Andrian Candu”, a spus Usatîi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?