Cutremure stiri: 504

Dorin Chirtoacă nu exclude formarea unei coaliţii în Consiliul municipal

16 iun. 2015,, 16:00   Politică
4102 8
Киртоакэ не исключает коалицию в муниципальном совете
Foto: noi.md
Candidatul Partidului Liberal la funcţia de primar de Chişinău, Dorin Chirtoacă, nu exclude crearea unei coaliţii în Consiliul municipal. Acest lucru rezultă din cele spuse de el marţi, într-o conferinţă de presă, relatează agenția Infotag.

Primarul în exerciţiu a spus că "formarea alianţei trebuie discutată în cadrul întîlnirilor personale, nu la conferinţe de presă".

"Discuţiile despre coaliţie doar la conferinţe de presă arată cît de serioase sînt asemenea intenţii. Dacă cineva cu adevărat îşi doreşte să discute crearea coaliţiei, poate veni la o întrevederi şi să o facă, nu să vorbească despre coaliţie la conferinţe de presă", a ironizat liberalul.

El a menţionat că "Partidul Liberal va continua cursul european, în pofida faptului că mulţi încearcă să pună beţe în roate".

În cazul în care va cîştiga alegerile locale, Chirtoacă a promis să prezinte locuitorilor capitalei şi suburbiilor proiectele pentru următorii patru ani, inclusiv de reparare a drumurilor.

"Primăria Chişinău a început repararea a şase străzi principale din capitală, proiect realizat cu sprijinul financiar al BERD, Băncii Europene de Investiţii (BEI) şi a Uniunii Europene. Lucrările de reparaţie sînt estimate la 22 de milioane de euro. În cazul victoriei, planificăm timp de patru ani să reparăm toate străzile din Chişinău conform standardelor europene; să construim parcări etajate, să amenajăm locuri de parcare, să modernizăm oraşul", a spus el.

Potrivit lui Chirtoacă, Partidul Liberal va demonstra că face nu doar prin cuvinte, dar şi prin fapte.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав