X 
Jocurile Olimpice stiri: 118
Transnistria stiri: 1453

Vasili Griţak a devenit şeful interimar al Serviciului de Securitate al Ucrainei

19 iun. 2015,, 14:30   Externe
2259 0

ВРИО Главы Службы безопасности Украины стал Василий Грицак
Foto: rbc.ua

În seara zilei de 18 iunie preşedintele Ucrainei Piotr Poroşenko a emis un Decret privind numirea şefului interimar al Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU) în locul lui Valentin Nalivaicenko demis în aceeaşi zi. Şeful interimar al SBU a devenit prim-vicepreşedintele Serviciului, Vasili Griţak, relatează NOI.md.

În conformitate cu Decretul preşedintelui Ucrainei nr. 344/2015 din 18 iunie, interimatul funcţiei de şef al SBU va fi asigurat de prim-vicepreşedintele acestuia, general-colonelul Vasili Griţak.

Imediat după semnarea Decretului Piotr Poroşenko s-a întîlnit cu conducerea SBU şi l-a prezentat pe Vasili Griţak în calitate de şef interimar al Serviciului, comunică Serviciul de presă al SBU.

Adresîndu-se celor prezenţi, Piotr Poroşenko s-a arătat nemulţumit de activitatea SBU în domeniul luptei cu corupţia şi contrabanda. „Lupta cu contrabanda ţine de competenţa nemijlocită a SBU şi la acest capitol noi nu avem cu să ne lăudăm. Să spun că sînt extrem de nemulţumit înseamnă să nu spun nimic”, a declarat Poroşenko.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?