Cutremure stiri: 501

Cine sunt finanţatorii lui Igor Dodon

25 iun. 2015,, 17:50   Societate
8890 11
Игоря Додона обвинили в монополизации мясного рынка
Foto: tribuna.md
''Politicianul Igor Dodon foloseşte bani murdari, bani proveniţi din scheme de corupţie aranjate împreună cu cei de la Rospotrebnadzor de la Moscova''. Despre acest lucru scrie într-un articol bloggerul Veaceslav Balacci.

Autorul spune că socialistul fuge în permanenţă de întrebarea de unde îşi are averile impunătoare, or niciodată n-a făcut business, fiind în permanenţă angajat la stat, sau mai ales nu este clar din ce bani îşi finanţează partidul.

Puteţi citi mai jos ce a scris autorul în materialulu său:

''Chiar ieri Dodon a discutat cu ruşii aspecte legate de apropiata vizită a reprezentanţilor ROSPOTREBNADZOR în Moldova, aranjată în timpul ultimei vizite la Moscova a lui Dodon. Scopul vizitei experţilor ruşi va fi verificarea formală a două companii din Moldova, pentru a le fi deschisă piaţa rusă, la insistenţele lui Dodon. Ambele companii sunt amplasate în Zona Economică Liberă din Tvardiţa (Taraclia). Este vorba de Î.C.S. FABRICA DE VINURI ŞI DIVINURI МОЛДАВСКИЙ СТАНДАРТ S.R.L. şi S.C. CARNE-SUD S.R.L. (vezi doc), care de fapt reprezintă unul şi acelaşi fondator, cetăţeanul de etnie evreiască Nikolai Lutsik, căruia îi aparţine în proprţie de 100% МОЛДАВСКИЙ СТАНДАРТ S.R.L, în calitate de rezident off-shore al Insulelor Belize, care la rândul său a înregistrat pe numele său marca „CARNE-SUD” (vezi doc). Lutsik este cunoscut în calitate de adevărat stăpân al raionului Taraclia, el trăgându-şi cogemite căsoi, chiar în parcul central din oraş.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав