Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

O nouă rundă de negocieri între liderii PLDM, PD și PL va avea loc astăzi

13 iul. 2015,, 11:01   Politică
4252 3

O nouă rundă de negocieri între liderii PLDM, PD și PL va avea loc astăzi
Foto : totul.md

Reprezentanții celor trei partide proeuropene urmează să se întrunească astăzi în cadrul unei noi runde de negocieri, în vederea constituii unei coaliții de guvernare. Informația a fost confirmată pentru IPN de vicepreședintele PLDM Valeriu Streleț, care a mai precizat că discuțiile au loc zilnic, notează NOI.md.

Menționăm că în seara zilei de ieri,Vlad Filat, Marian Lupu și Mihai Ghimpu au purtat discuții la sediul PLDM. Deși au calificat convorbirea drept constructivă, politicienii nu au specificat ce subiecte au fost abordate și nici în cît timp va fi semnat acordul de constituire a noii coaliții.

Anterior, liberal-democratul Vlad Filat anunța că pînă la sfîrșitul lunii iulie va fi creată o nouă majoritate parlamentară de orientare proeuropeană, iar Guvernul va fi învestit.

Sesiunea de primăvară-vară a Parlamentului se încheie pe 31 iulie curent. În cazul în care deputații nu vor reuși să învestească noul guvern pînă la finele acestei luni, conducerea Parlamentului va fi nevoită să convoace o sesiune extraordinară pentru a acorda vot de încredere executivului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?