Cutremure stiri: 502

Fusu: pînă la finele săptămînii va fi gata Acordul alianţei

15 iul. 2015,, 09:00   Politică
3728 3

Foto: arena.md

Proiectele Acordului de constituire a unei coaliţii PLDM-PD-PL ar putea fi gata pînă la sfîrşitul săptămînii.

Pînă la finele săptămînii curente, PLDM, PD şi PL ar putea definitiva proiectul Acordului politic de constituire a unei noi alianţe şi proiectul Programului de guvernare. Deputatul liberal, Corina Fusu, a declarat marţi că fiecare formaţiune va veni cu propunerile sale care vor fi incluse în aceste două documente.

„Ne-am propus ca pînă la sfîrşitul acestei săptămîni să venim cu două proiecte de documente: Acordul politic şi Programul de guvernare. Fiecare componentă va veni cu propunerile sale şi la sfîrşit de săptămînă vom conveni care este documentul pe care îl vom propune negociatorilor”, a declarat deputatul.

Potrivit lui Fusu, la baza acestor documente vor fi mai multe proiecte, inclusiv Programul de guvernare al Cabinetului Gaburici, Acordul de asociere RM-UE, alte acte înaintate RM din partea donatorilor externi.
Grupul de lucru care va activa în vederea constituirii unei noi coaliţii de guvernare, format din reprezentanţii PLDM, PD şi PL, s-a întrunit marţi în cadrul primei şedinţe.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав