X 
Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4151

Dodon: PD mi-a propus să fiu prim-ministru

21 iul. 2015,, 15:16   Politică
6479 13

Dodon: PD mi-a propus să fiu premier
Foto : noi.md

Liderul PSRM, Igor Dodon, susține că reprezentanții Partidului Democrat i-au propus să fie prim-ministru, în cadrul unei coaliții de centru-stînga formată din PSRM-PD-PCRM. Politicianul a anunțat că propunerea a fost înaintată cu cîteva săptămîni în urmă, dar a fost respinsă de formațiunea sa, informează NOI.md.

„Cu cîteva săptămîni în urmă, PD mi-a propus să fiu prim-ministru în cadrul unei coaliții de centru–stînga, împreună cu democrații și comuniștii. Noi am refuzat, iar ei încearcă acum să ne distrugă. Vreau să-i transmit lui Vladimir Gheorghevi: "noi nu ne culcăm sub voi, băieți!" Noi nu facem coaliții cu oligarhii. Socialiștii nu vor merge la niciun fel de înțelegeri cu PD”, a precizat Igor Dodon.

Liderul socialiștilor a îndemnat clasa politică, în special partidele de stînga să țină piept provocărilor puse la cale de anumite forțe politice.

„Trebuie să ne unim cu toții împotriva oligarhilor. În Parlament o să fie greu, pentru că toate partidele sînt controlate de Plahotniuc. Am un mesaj către partidele de stînga: nu faceți jocul oligarhilor, chiar nu înțelegeți că ei încearcă să ne învrăjbească”, a spus Dodon.

Acesta a mai anunțat că în scurt timp, PSRM va lansa două campanii naționale – una de colectare a semnăturilor în vederea modificării procedurii de alegere a șefului statului prin referendum și alta privind interzicerea organizațiilor unioniste în Republica Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав