Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4160

Usatîi: prim-ministru al Moldovei va fi Saakaşvili

22 iul. 2015,, 10:07   Politică
8698 9
Усатый: премьер-министром Молдовы может стать Саакашвили
Foto: protv.md
Noul Prim-ministru al Republicii Moldova va deveni fostul Preşedinte al Georgiei, guvernatorul regiunii Odessa, Mihail Saakaşvili. Potrivit agenţiei "Infotag", despre aceasta a scris marţi pe pagina sa din reţelele de socializare preşedintele Partidului Nostru, primarul de Bălţi Renato Usatîi.

Usatîi a distribuit un mesaj video, pe care l-a înregistrat astăzi, aflându-se la Moscova.

"Am aflat nişte amănunte curioase şi vreau să le împărtăşesc cu voi. Am aflat că liderul Partidului Liberal Democrat (PLDM), Vlad Filat, şi-a achitat promovarea la alegeri nu doar din resursele PLDM, dar şi din contul miliardului furat de la Banca de Economii. De asemenea, astăzi fracţiunea PLDM din Parlament va fi părăsită de deputatul Nicolae Juravschi. Şi în final: Prim-ministru va deveni Mihail Saakaşvili. Negocieri cu acesta deja au fost purtate, subiectul deja a fost discutat cu Preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko", a declarat Usatîi.

Puţin mai târziu el a publicat pe pagina sa un document ce confirmă că Filat a achitat unei companii americane $51 mii. Iar Juravschi a publicat pe pagina sa de facebook un mesaj în care anunţă că se retrage din PLDM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав