X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4070

Mesajul lui Sturza către Sandu: „Ia-ne ţara înapoi!”

26 iul. 2015,, 10:30   Politică
6309 12

Foto: deschide.md

„Dragă Maia Sandu! Ia-ne ţara înapoi, ori nu te băga!”, aşa îşi începe mesajul pe Facebook fostul premier Ion Sturza în adresa candidatului PLDM la funcţia de prim-ministru, Maia Sandu.

„Da, ştiu, câteodată este nevoie să te „înjoseşti” pentru a schimba istoria şi a intra în panteonul neamului. Dar nu în cazul dat! Aceşti mârlani, pseudo-politicieni, care nici măcar nu tac, ca să pară filosofi, nu merită să te sacrifici, ca să le menţii aparenţele lor hidoase, cum te-ai exprimat chiar tu”, a scris Ion Sturza.

Fostul premier mai susţine că un prim-ministru adevărat, chiar dacă este înaintat de o alianţă, de un partid, este prin definiţie prim-ministrul ţării.

„Ţara, care bine ai spus, trebuie luată înapoi… Am avut destule păpuşi şi păpuşari în funcţii cheie. Ajunge! Dacă nu, păpuşarii să iasă la rampă şi să-şi asume responsabilitatea pentru ţară! Ajunge! Unii fură, alţii trebuie să facă reforme, să menţină preţurile şi să plătească salarii şi pensii. Ajunge! Unii pseudo-guvernanţi, procurori şi judecători se lăfăiesc în lux exorbitant, înconjuraţi de bodyguarzi şi de „zâne”, alţii abia de-şi duc traiul pe salarii şi pensii mizere”, afirmă Ion Sturza.

În calitatea sa de fost prim-ministru, Ion Sturza a ţinut să precizeze că atâta timp cât a putut să impună agenda pe care a considerat-o importantă pentru ţară, a meritat să depună eforturi, după însă nu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?