Preşedintele stiri: 4167

Streleț: Componența Guvernului a fost definitivată în proporție de 85 la sută

29 iul. 2015,, 10:06   Politică
4105 4

Streleț: Componența Guvernului a fost definitivată în proporție de 85 la sută
Foto : vesti.md

Componența guvernului care va fi condus de Valeriu Streleț a fost definitivată în proporție de 85 la sută. Potrivit lui Streleț, încă nu au fost identificate candidaturile pentru Ministerul Justiției, care îi revine PD-ului, pentru Ministerul Tineretului și Sportului, care îi revine PLDM-ului și candidatul pentru funcția de șef al Biroului pentru Reintegrare, informează NOI.md.

„Componența integrală a guvernului va fi făcută publică nu mai tîrziu de joi. Sînt trei mandate vacante care urmează să fi determinate”, a precizat Streleț în urma întrevederii avute cu reprezentanții Partidului Liberal.

Liderul formațiunii, Mihai Ghimpu, a anunțat că vicepremier pe probleme sociale va fi desemnat deputatul liberal Gheorghe Brega. Totodată, acesta a precizat că astăzi vor mai avea loc consultări în cadrul coaliției în vederea definitivării componenței nominale a noului guvern.

În ceea ce privește rezultatele discuției purtate cu Valeriu Streleț, liderul PL a precizat că aceasta a fost una constructivă. „Am avut întrebări către premier, cum vede soluționarea unei probleme sau alta. Întrebările principale a fost cum depășim criza, cum va funcționa vama, fiscul, de care depinde bugetul statului”, a spus Ghimpu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав