Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Măsura drastică adoptată de Valeriu Munteanu (DOC)

5 aug. 2015,, 11:38   Politică
14216 11

Măsura drastică adoptată de Valeriu Munteanu (DOC)
Foto : jurnal.md

Utilizarea telefoanelor mobile în timpul controalelor efectuate în cadrul instituțiilor subordonate Ministerului Mediului va fi interzisă. Un ordin în acest sens a fost semnat de noul ministru al Mediului, Valeriu Munteanu, care își propune astfel să prevină cazurile de corupție sau influență necorespunzătoare asupra angajaților Ministerului, informează NOI.md.

Noul ministru a dispus ca în termen de 15 zile, șefii instituțiilor subordonate Ministerului Mediului să elaboreze regulamente interne cu privire la evidența cazurilor de influență necorespunzătoare. Totodată, potrivit ordinului, conducătorii acestor instituții urmează să desemneze persoane responsabile de verificarea cazurilor de corupție.

În ordinul semnat de Valeriu Munteanu se mai precizează că persoanele care efectuează controlul vor fi obligate să deconecteze telefonul mobil personal sau de serviciu în timpul verificărilor. Utilizarea telefoanelor va fi permisă doar în cazurile apariției unui risc asupra sănătății sau integrității fizice a persoanei.

Liberalul susține că emiterea acestui ordin este un prim pas în eliminarea corupției.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?