Cutremure stiri: 501

Fost viceministru: Munteanu a devenit ministru pentru că Parlamentul a vrut să scape de el

7 aug. 2015,, 11:41   Politică
6402 6

Fost viceministru: Munteanu a devenit ministru pentru că Parlamentul a vrut să scape de el
Foto: europalibera.org

Fostul viceministru al Mediului Dorin Dușciac a reacționat prompt după ce actualul ministru Valeriu Munteanu l-a acuzat de faptul că ar fi permis extragerea ilegală de argilă pentru reabilitarea drumului Chișinău-Ungheni-Sculeni. Dușciac spune că nu a semnat niciun ordin în acest sens, așa cum îi impută actualul ministru al Mediului, notează NOI.md.

„Nu mă pot supăra pe unul care a devenit ministru în virtutea faptului că ceilalți 100 de deputați (da, da, inclusiv șeful său de partid) au vrut să scape de prezența sa năbădăioasă în Parlament. Dar fiindcă individul a formulat anumite insinuări deosebit de grave la adresa integrității mele, promit să vin cu clarificări în privința activității pe care am desfășurat-o la Ministerul Mediului, în direcția contracarării extragerilor ilegale de nisip din Nistru și Prut. E vorba de 28 documente cu un volum total de 49 de pagini”, a precizat la Dorin Dușciac pe o rețea de socializare.

Ministrul Mediului nu a răspuns deocamdată la aceste acuzații.

Recent, Valeriu Munteanu a făcut public un document în care se vorbește despre așa-numitele „gropi de împrumut”, din care companiile de construcție extrag ilegal argilă. „Alte «inovaţii»ministeriale care au adus prejudicii mediului...”, a scris Muntean pe o rețea de socializare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав