Arşiţa stiri: 214
Jocurile Olimpice stiri: 267
Transnistria stiri: 1417

În Moldova s-a sărbătorit Ziua Finanţistului

16 aug. 2015,, 09:15   Societate
4052 1

Foto: 305startup.net

Deja a 20-a oară, în Republica Moldova se marchează Ziua Finanţistului, informează NOI.md. Decretul cu privire la instituirea acestei sărbători profesionale a fost semnat de preşedintele Mircea Snegur în 1995. Avînd în vedere rolul şi importanţa sistemului financiar în economia naţională, această zi ar trebui sărbătorită de întreaga ţară, nu doar de lucrătorii din acest domeniu.

Cu ocazia acestei sărbători, ministrul Finanţelor Anatol Arapu a adresat un mesaj de felicitare angajaţilor din sfera financiară. Ministrul le-a mulţumit pentru munca ce o depun, urîndu-le sănătate, pace, prosperitate şi succese mari în plan profesional.

Anatol Arapu a menţionat, de asemenea că: „Finanţele sunt elementul cheie în funcţionarea sistemului macroeconomic al ţării şi depinde de contribuţia fiecăruia ca acesta să lucreze bine. Cu această ocazie, vreau să-mi exprim aprecierea înaltă pentru munca grea ce o depuneţi şi pentru că sunteţi dedicaţi cauzei, dorindu-vă succese, prosperitate şi realizări importante. Vă mulţumesc pentru rezultatele pe care le-aţi obţinut în promovarea politicii de finanţe publice.”

Cu ocazia Zilei Finanţatorului, şeful Inspectoratului Fiscal Principal de Stat, Ion Prisăcaru, de asemenea i-a felicitat pe angajaţii acestei sfere, din numele Fiscului. „Sistemul finanţelor publice are un rol crucial în dezvoltarea şi consolidarea economiei ţării, iar cei care activează în acest sistem, au misiunea de a promova reforme bine gîndite, orientate spre creşterea bunăstării populaţiei. Apreciind înalt calităţile profesionale, perseverenţa, onestitatea şi marea responsabilitate ce vi s-a încredinţat, vă doresc noi realizări pe plan profesional, prosperitate, optimism, sănătate şi numai bucurii în familiile dumneavoastră!”

Echipa NOI.md se alătură acestor felicitări!

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав