X 
Cutremure stiri: 502

Încălcări la frontiera de stat: circa 100 de persoane, reținute

17 aug. 2015,, 11:50   Societate
6130 0

Încălcări la frontiera de stat: circa 100 de persoane, reținute
Foto : politikus.ru

98 de persoane care au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională a Republicii Moldova au fost reținute de polițiștii de frontieră, în ultimele șapte zile. Cele mai multe persoane reținute sînt cele date în căutare națională sau internațională pentru diverse infracțiuni, informează NOI.md.

Astfel, 33 persoane aflate în conflict cu legea și două unități de transport au fost reținute în punctele de trecere a frontierei, în urma schimbului de informații cu organele de drept naționale și internaționale.

Alți 35 de cetățeni au încălcat regimul frontierei de stat și al punctelor de trecere. Polițiștii de frontieră au prevenit și o tentativă de transportare ilegală a mărfurilor nedeclarate, cu implicarea a șase persoane. Oamenii legii au mai depistat șapte cazuri de uz de fals în actele de călătorie și 22 de cetăţeni străini ce au depășit termenul de şedere pe teritoriul Republicii Moldova.

În perioada de referință, pentru 23 de cetățeni străini a fost interzis accesul pe teritoriul Republicii Moldova. Totodată, 11 cetățeni moldoveni au primit interdicția de intra în Federaţia Rusă, iar alți nouă au fost deportați. În Uniunea Europeană a fost interzis accesul pentru 15 cetățeni moldoveni, în timp ce alți cinci au fost deportați.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав