Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4068

Instalarea plăcuţelor cu săgeată verde la intersecţiile din capitală, amânată din lipsa avizurilor

18 aug. 2015,, 09:30   Capitala
3647 14
Установка табличек с зеленой стрелкой на столичных перекрестках задерживается
Foto: jurnal.md
Instalarea plăcuţelor cu săgeată verde la intersecţiile semaforizate din capitală se lasă aşteptată. Şeful Direcţiei transport public şi căi de comunicaţie a Primăriei Chişinău, Igor Gamreţchi, a menţionat la şedinţa operativă a serviciilor municipale că astfel de plăcuţe au fost montate doar la patru dintre intersecţiile propuse în ultima perioadă.

„Din 30 de avize, discutate cu colegii de la sistematizarea circulaţiei rutiere, au fost avizate doar patru, fiind transmise către Semafor Service SRL pentru a fi instalate. Cam greu se mişcă în această direcţie. Mai avem încă 20 de intersecţii pe care suntem gata să le propunem, dar nu văd sens până nu depăşim problema cu primele”, a menţionat Igor Gamreţchi.

Instalarea plăcuţelor cu săgeată de culoare verde pe un fundal negru este o practică iniţiată mai mulţi ani în urmă de către autorităţile locale cu scopul de a fluidiza traficul rutier în oraş. Acest panou adiţional le permite şoferilor să vireze la dreapta la culoarea roşie a semaforului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?