Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4076

Usatîi: “Ziua Independenței în Moldova s-a transformat în rutină”. Ce pregătește primarul de Bălți de 27 august

18 aug. 2015,, 14:15   Politică
6511 3

Usatîi: “Ziua Independenței în Moldova s-a transformat în rutină”. Ce pregătește primarul de Bălți de 27 august
Foto : moldova24.info

Potrivit mesajului postat pe o rețea de socializare de către primarul de Bălți Renato Usatîi, „Ziua Independenței în Moldova s-a transformat în rutină. Concert de dansuri populare - asta e, cu siguranță, bine, dar nu se prea bucură de popularitate. Și în genere, e timpul să terminăm cu acest tradiționalism: Independența moldovenească trebuie să fie îndreptată spre viitor, nu spre trecut”.

Potrivit afișului la concertul dedicat Zilei Independenței din Bălți, pe scenă vor evolua interpreta Olia Tira, naistul Constantin Moscovici și orchestra de muzică populară „Fluieraș”, trupa românească „Amadeus” și interpreta din România Alexandra Stan. De asemenea, va fi prezentat un „show al havuzurilor cântărețe”, venit din Germania, care a evoluat până acum doar în așa orașe ca Dubai, Las Vegas sau Berlin. Totodată, pentru a doua oară la Bălți, va evolua și interpretul rus Stas Mihailov.

„Ziua Independenței este o sărbătoare bună și trebuie desfășurată larg, nu pentru bifă”, a mai punctat primarul de Bălți pe rețeaua de socializare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?