Arşiţa stiri: 210
Jocurile Olimpice stiri: 271
Transnistria stiri: 1460

În ultimele 24 de ore 2 moldoveni au primit refuz de intrare în Federația Rusă

22 aug. 2015,, 14:30   Societate
3555 0

În ultimele 24 de ore 2 moldoveni au primit refuz de intrare în Federația Rusă
Foto : oficial.md

Potrivit Poliției de Frontieră a RM, în ultimele 24 de ore 2 moldoveni au primit refuz de intrare în Federația Rusă, iar un conațional a fost deportat din Uniunea Europeană, informează NOI.md.

La fel, în această perioadă au fost depistate și alte neregularități la frontieră precum prezentarea de către două persoane a documentelor contrafăcute, falsificate și străine. Alte 12 persoane au fost reținute pentru încălcarea frontierei de stat. Șapte oameni au încălcat regimul frontierei de stat și al punctelor de trecere, iar alți trei străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova.

Patru persoane aflate în conflict cu legea și un mijloc de transport date la consemn au fost reținute în punctele de trecere a frontierei.

Toate aceste încălcări au fost depistate în urma desfășurării activităților specifice în zona de competențe, cu scopul de a supraveghea și controla frontiera de stat și combate migrația ilegală și infracționalitatea transfrontalieră de către angajații Poliției de Frontieră.

Conform datelor parvenite de la Direcțiile regionale ale Poliției de Frontieră, în toate punctele de trecere a frontierei de stat, atît pe sensul de intrare, cît și pe cel de ieșire din țară, se atestă o creștere semnificativă a fluxului de persoane și unități de transport.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав