Arşiţa stiri: 210
Jocurile Olimpice stiri: 271
Transnistria stiri: 1460

Pavel Stratan refuză să cânte pe 6 septembrie la Orhei

5 sep. 2015,, 13:30   Societate
9216 7
Павел Стратан отменил свое выступление на концерте в Оргееве 6 сентября
Foto: jurnal.md
Pavel Stratan anunță că a refuzat oferta de a cânta pe 6 septembrie la concertul ce urmează să fie organizat în orașul Orhei.

Asta după ce, mai mulți interpreți din România, dar și artiști autohtoni și-au retras acceptul de a cânta Duminică la concertele din Chișinău și Orhei.

„Dragi prieteni, scumpi fani! Pentru prima dată în 11 ani de cariera muzicală, sunt rugat de voi înşivă, să renunţ la un concert, şi aici mă refer la concertul din 6 septembrie, unde am fost invitat să cânt în aer liber în oraşul Orhei.

De mult mi-am dorit să am un concert mare şi frumos la voi, în care la ultima piesă să nu fiu lăsat să cobor de pe scenă, dar nu invers. Îmi retrag acceptul de a cânta pe data de 6 septembrie în oraşul Orhei”, a scris Stratan.

Interpretul promite că va susține în luna octombrie un concert în orașul Orhei.

„Şi pentru că m-am pregătit o vară întreagă cu trupa, pentru un astfel de concert, vă promit că în toamna acestui an, dar mai precis în luna octombrie în cadrul turneului naţional, acest lucru se va întâmpla, sigur dacă după acest refuz nu voi primi vreo interdicţie de a mai intra în oraşul Orhei”, a adăugat Stratan.

UNIMEDIA amintește că, până acum opt interpreți din România, dar și din țară, au refuzat oferta de a cânta în data de 6 septembrie la concertele organizate în Orhei și Chișinău. Este vorba despre: Ștefan Bănică, Loredana Groza, Pasha Parfeni, Ionel Istrati, Vitalie Dani, Serj Ialovitski (SunStroke Project), trupa Akord și Pavel Stratan.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав