X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Cașu: Trebuie oprit dezmățul din scuarul spitalului pentru copii (FOTO)

10 sep. 2015,, 14:30   Capitala
4080 5
Кашу: Нужно остановить беспредел в сквере детской больницы
Foto: ipn.md
Consilierul municipal din partea Partidului Nostru Ilian Cașu a postat pe rețelele de socializare fotografiile unei noi construcții de pe strada București, în scuarul Spitalului pentru Copii nr. 1. Se presupune că această construcție ar fi ilegală.

Ilian Cașu a comunicat pentru NOI.md că a observat acest obiect ieri, în scuarul unde se plimba cu feciorul său mezin atunci cînd acesta a fost bolnav și s-a tratat în acest spital.

„Acum cîteva zile, aici a apărut un gard, iar în această noapte acolo a fost defrișat un nuc de 5-6 ani. Acolo mai cresc 19 arbori, sădiți probabil încă în anii 1960. Oamenii care munceau la acest obiect mi-au spus că astăzi sau mîine vor fi tăiați și acești copaci și că ei au toate autorizațiile necesare de la primarul general, Dorin Chirtoacă. Potrivit muncitorilor, în locul scuarului va fi construită o clădire administrativă”.

În conformitate cu legea, șantierul de construcție trebuie să aibă un panou informativ care să informeze cine și ce construiește, însă în locul respectiv nu este nimic. Nu se cunoaște cine este proprietarul terenului și ce companie se ocupă de construcție.

„Am îndemnat opinia publică pe rețelele de socializare să lupte cu acest dezmăț. Numai împreună îl vom putea stopa”, a spus consilierul municipal.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?