Arşiţa stiri: 228
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4138

Leancă: Foarte curînd îi voi face o împrospătare de memorie lui Streleț

16 sep. 2015,, 10:27   Politică
7948 5

Leancă: Foarte curînd îi voi face o împrospătare de memorie lui Streleț
Foto : news.mail.ru

„Prin declarațiile sale din ultima perioadă, Valeriu Streleț demonstrează că el și șefii lui de la guvernare sînt într-o panică profundă”, susține fostul premier Iurie Leancă. Politicianul a făcut unele precizări după ce actualul premier a declarat că anume Guvernul Leancă poartă responsabilitate pentru fraudele din sistemul bancar, notează NOI.md.

„Acestea nu sînt altceva decît niște eforturi disperate să arate că el e neprihănit, încercînd să distragă atenția opiniei publice de la subiectele de actualitate de primă importanță: cine se face responsabil de furtul din sistemul bancar; de ce a fost și este tergiversată începerea fazei a II-a pe investigarea furtului”, se arată într-un comentariu al lui Iurie Leancă.

Liderul PPEM a precizat că va dezvălui în curînd care a fost rolul premierului Streleț în declanșarea crizei în care se află țara. „Foarte curînd îi voi face o împrospătare de memorie consistentă lui Streleț, voi prezenta public cîteva lucruri importante legate de situația social-politică din țară, motivele care au generat această criză fără precedent în care ne aflăm, inclusiv despre rolul, deloc de neglijat, al actualului premier în crearea acestei debandade”, a adăugat Leancă.

Totodată, politicianul a criticat aspru atitudinea premierului față de revendicările protestatarilor.

„Dacă Streleț vorbește despre gafe, cred că ar trebui să conștientizeze că gafa monumentală a fost comisă chiar de el atunci cînd a acceptat funcția de premier ca parte a unui joc murdar, presărat inclusiv cu trădarea de data aceasta a unui alt coleg de partid (candidat la funcția de premier), ale cărui efecte le vedem deja cu toții. Uitați-vă doar cu cîtă aroganță acest «specialist în toate» ne spune, într-un limbaj suburban, că pe cetățeni îi «doare în cot» de modul în care este ales președintele țării”, mai afirmă Leancă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав