Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Lupu: În piață nu există o voce omogenă

21 sep. 2015,, 14:05   Politică
5327 23

Foto: noi.md

Liderul PD, Marian Lupu, califică drept „extremiste” revendicările liderilor Platformei „DA”, și afirmă că nici Guvernul, nici Parlamentul și nici Președinția nu vor da curs acestor cerințe. Politicianul și-a expus poziția la acest subiect în cadrul unei emisiuni la Prime TV, notează NOI.md.

Democratul a precizat că dialogul dintre protestatari și reprezentanții puterii trebuie să continue, dar numai pe anumite aspecte.

„În piață nu există o voce sau o poziție omogenă. Se văd două aspecte cu interese diferite în cadrul acestor proteste. Pe de o parte este grupul de organizatori, care au venit cu apelul respectiv. Ei și-au anunțat clar scopul de a crea un partid. Nu în zadar se cer demisii, criză politică, ca toată țara să servească acestui proces de a fi fondat un partid. Eu nu văd nicio problemă pentru orice cetățean să formeze un partid cu depunerea actelor la Ministerul Justiției, dar nu în așa mod. A doua voce este cea a oamenilor nemulțumiți de justiție, probleme sociale, economice”, a spus Lupu.

Liderul PD se arată convins că situația în țară se va înrăutăți odată cu declanșarea alegerilor anticipate. „Oamenii nu sînt proști, iată că au răbufnit la toate greutățile. Ei își dau bine sama că generarea unor alegeri anticipate nu va duce la bine, dar la o situație și mai proastă decît este astăzi. Referitor la acele cerințe extreme, eu le-aș numi bolșevice”, a menționat Lupu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?