Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4078

Membrii CNI verifică suplimentar documentele în privinţa viceprimarului de Chişinău Grozavu

25 sep. 2015,, 10:30   Societate
3468 0
Foto: noi.md
Comisia Naţională de Integritate (CNI) a decis joi să amîne anunţarea rezultatelor anchetei în privinţa activităţii viceprimarului de Chişinău, Nistor Grozavu, suspectat de tăinuirea conflictului de interese.

Potrivit Serviciului de presă al CNI, acest lucru este determinat de faptul că membrii Comisiei au nevoie de timp suplimentar pentru a lua o decizie în privinţa lui Grozavu.

Comisia suspectează că viceprimarul "putea coordona decizia de eliberare a certificatului pentru construcţia unui obiect". Motiv pentru asemenea suspiciuni a servit faptul că soţia viceprimarului, Maria Grozavu, conduce unul dintre departamentele Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare a Consiliului municipal Chişinău.

De asemenea, CNI a depistat abateri la prezentarea declaraţiei de venit şi avere a şefului Inspectoratului de Poliţie Glodeni, Oleg Buzdugan. Materialele dosarului au fost transmise Procuraturii Generale şi Centrului Naţional Anticorupţie (CNA).

Partidul Socialiştilor de repetate ori l-a acuzat pe domnul Grozavu de partajarea frauduloasă a terenurilor fără acordul CMC.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?