X 
Jocurile Olimpice stiri: 119
Transnistria stiri: 1410

Moldova Agroindbank a cîştigat concursul Serviciului Vamal pentru dreptul de deservire bancară

25 sep. 2015,, 13:45   Economie
3552 0
Moldova Agroindbank будет обслуживать Таможенную службу
Foto: logos.press.md
BC Moldova Agroindbank S.A. (MAIB) a cîştigat concursul Serviciului Vamal al Republicii Moldova pentru deservire bancară.

Potrivit unor surse din cadrul conducerii MAIB, banca va începe acceptarea mijloacelor în numerar pentru desfăşurarea operaţiunilor de import/export şi a altor plăţi care sînt administrate de Serviciul Vamal.

"Avînd în vedere victoria la Licitaţia Publică privind prestarea serviciilor de deservire bancară a trezoreriilor teritoriale, am început achitarea pensiilor, compensaţiilor din bugetul de stat pentru un şir de categorii de beneficiari. Este o nouă etapă în dezvoltarea afacerii Moldova Agroindbank, dar şi în sistemul bancar în ansamblu. Această etapă demonstrează atuurile concurenţiale ale MAIB, dar şi deschide noi oportunităţi pentru bancă şi pentru clienţi – atît nou veniţi, cît şi existenţi", a spus preşedintele băncii, Serghei Cebotari.

Bancherul a exprimat speranţa că trecerea la o nouă etapă de dezvoltare a afacerilor, însoţită de creşterea numărului de clienţi la filialele băncii, se va produce calm şi rapid.

"Sper că clienţii noştri istorici vor fi înţelegători şi vor rămîne în continuare mulţumiţi de calitatea deservirii şi de amabilitatea specialiştilor noştri", a subliniat Cebotari.

Conducerea BC Moldova Agroindbank S.A. accentuează că banca rămîne fidelă clienţilor istorici şi îşi asumă responsabilitatea pentru noile categorii de clienţi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?