X 
Cutremure stiri: 502

Liderul unui partid propune implementarea unui nou sistem politic

27 sep. 2015,, 11:00   Politică
4323 14
Шелин: Необходимо отказаться от выборов по партийным спискам
Foto: discred.ru
Pentru a pune capăt crizei politice de sistem și a readuce dreptatea, precum și pentru a întoarce încrederea cetățenilor țării noastre față de instituțiile statului este nevoie de a întoarce puterea poporului. De această părere este Victor Șelin, Președintele Partidului Social Democrat (PSD).

În opinia lui Victor Șelin, „puterea trebuie să devină una populară, iar pentru aceasta este nevoie de a ne dezice de alegeri în baza listelor de partid”. El susţine că „puterea trebuie să fie constituită din aleșii locuitorilor satelor și orașelor, care separat vor administra treburile localităților sale, iar toți împreună vor administra puterea la nivel de raion și țară”.

„Este nevoie să implementăm un nou sistem politic, bazat pe adevărații reprezentanți ai poporului și nu pe reprezentanți de partid”, menționează Victor Șelin într-o postare pe site-ul oficial al PSD.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав