X 
Cutremure stiri: 501

Platforma DA cheamă oamenii pe 4 octombrie în PMAN

28 sep. 2015,, 10:45   Politică
3480 5

Платформа DA призывает людей выйти на ПВНС 4 октября
Foto: ipn.md

Platforma Civică „Demnitate şi Adevăr” pregăteşte o nouă manifestaţie de amploare în centrul capitalei pentru ziua de duminică, 4 octombrie. Membrii Platformei au anunţat în această duminică, 27 septembrie, că alţi colegi de-ai lor sunt prin ţară, la diferite întâlniri cu cetăţenii, pe care îi îndeamnă să vină duminica viitoare în faţa Guvernului „ca să-şi ceară ţara înapoi”, transmite IPN.

Liviu Vovc, membru al Platformei DA, a făcut un apel către cetăţenii din diasporă spunând că duminică, 4 octombrie, este ziua decisivă a protestelor. „ Atunci ne vom lua ţara înapoi, vom da lovitura de graţie. Vorbiţi cu cei de acasă să participe la acest eveniment, acum sau niciodată. Fac apel să le spuneţi celor de acasă care este adevărul, implicaţi-vă, informaţi-i, spuneţi-le să vină în PMAN pe 4 octombrie”, a subliniat membrul DA.

În această duminică, în PMAN s-au adunat câteva sute de protestatari susţinători ai DA. În acelaşi timp, prin PMAN a trecut şi coloana protestatarilor adunaţi de către Partidul Socialiştilor din Republica Moldova şi Partidul Politic Partidul Nostru. Nu au avut loc incidente.

Pe 4 octombrie se va desfăşura a 5-a manifestaţie de amploare organizată de Platforma DA. După ultimul protest de acest fel în PMAN au fost instalate câteva sute de corturi, iar protestele au căpătat caracter permanent. Platforma DA cere demisia mai multor demnitari de stat, începând cu preşedintele ţării şi până la directorul Comisia Naţională de Integritate, dar şi desfăşurarea alegerilor parlamentare anticipate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав