Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4078

Un bărbat bătut s-a ascuns în orăşelul de corturi al Platformei „DA”

29 sep. 2015,, 13:10   Societate
4727 0
Избитый мужчина спрятался в палаточном городке платформы DA
Foto: tv7.md
Un bărbat bătut, de 29 de ani, s-a ascuns ieri în orăşelul de corturi al Platformei "Demnitate şi Adevăr", de unde a chemat poliţia pentru a-l calma pe bătăuş, a spus şeful Serviciului de presă al poliţiei municipale, Adrian Jovmir.

Potrivit lui, bărbatul se plimba lîngă orăşelul de corturi al PSRM şi Partidului Nostru la ora 22.00, observînd un automobil parcat neregulamentar, iar cînd a început să-l fotografieze a venit stăpînul şi a început o încăierare.

"Fotograful" a plecat şi s-a ascuns în tabăra de lîngă Guvern. "Adversarul" lui a fost reţinut de poliţişti. A fost întocmit un proces verbal pentru comportament turbulent, a informat Jovmir.

Unul dintre şefii pazei orăşelului „DA”, Eduard Maican, a menţionat că incidentul a avut loc în afara orăşelului.

"La noi totul a fost bine, am stat aici pînă la ora 2.00. În tabără vin, din păcate, diferiţi indivizi, uneori şi cu sticle de alcool. Noi nu le permitem să stea", a spus Maican.

În ambele orăşele amplasate în centrul capitalei, în 800 de corturi au înnoptat cel puţin 1 mie de oameni. Ei cer demisia preşedintelui, Guvernului, desfăşurarea alegerilor parlamentare anticipate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?