X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4078

Leancă îl invită pe Sturza în partid

30 sep. 2015,, 15:15   Politică
2843 4

Leancă îl invită pe Sturza în partid
Foto : noi.md

Liderul Partidului Popular European din Moldova, Iurie Leancă, a lansat o invitație la adresa fostului premier Ion Sturza, să se alăture echipei sale. Reacția politicianului a fost provocată de un comentariu al omului de afaceri, în care Leancă a fost vizat, notează NOI.md.

„PPEM și eu personal vă invităm să vă alăturați nouă și să facem împreună schimbările pe care le așteaptă toată societatea! Doar prin vorbe nu vom reuși să creăm o alternativă reală la actuala guvernare și să găsim soluții pentru dezvoltarea țării. E nevoie mai mult ca oricînd să lăsăm la o parte confortul și să ne implicăm”, a menționat Leancă.

Politicianul se arată convins că prin consolidarea forțelor pot fi făcute lucruri bune pentru țară. „Fără nicio urmă de ironie, am fi onorați să fiți dvs. «idolul» nostru financiar și spiritual. Din interior veți avea ocazia să cunoașteți mai bine situația partidului nostru și să ne sprijiniți”, a adăugat Iurie Leancă.

Anterior, Ion Sturza i-a sugerat liderului PPEM să se decupeze de “sponsorul (idol) spiritual și financiar și să nu sonorizeze fumigene din laboratoare obscure”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?