X 
Arşiţa stiri: 228
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4138

Streleț s-a întîlnit cu Iohannis

30 sep. 2015,, 15:52   Politică
2255 0

Streleț s-a întîlnit cu Iohannis
Foto: gov.md

Premierul Valeriu Streleț a discutat cu președintele României, Klaus Iohannis, despre cooperarea dintre cele două state în domeniile energetic și comercial-economic. Întrevederea a avut loc la New York, în cadrul desfășurării sesiunii a 70-a a Adunării Generale a ONU, informează NOI.md.

Cei doi demnitari au discutat și despre perspectiva valorificării asistenței rambursabile a României, oferite Republicii Moldova. Situația regională de securitate și evoluțiile pe plan internațional au fost alte subiecte abordate.

Președintele Klaus Iohannis a reiterat susținerea României pentru parcursul european al țării noastre și implementarea agendei de reforme.

Precizăm că o delegație a Republicii Moldova participă, în perioada 28 septembrie – 1 octombrie, la sesiunea a 70-a a Adunării Generale a ONU, reuniune care adună lideri politici și oficiali din majoritatea statelor lumii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав