X 
Arşiţa stiri: 232
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4130

Streleț se întîlnește cu reprezentanți FMI la Washington

1 oct. 2015,, 11:08   Economie
2123 1

Streleț se întîlnește cu reprezentanți FMI la Washington
Foto : novostipmr.com

Premierul Valeriu Streleț are programate astăzi o serie de întrevederi cu reprezentanții Fondului Monetar Internațional la Washington. Subiectul negocierii unui nou program de asistență din partea FMI a fost discutat și în cadrul unei întrevederi cu asistentul pentru afaceri europene şi eurasiatice al secretarului de stat al SUA, Victoria Nuland, notează NOI.md.

Streleț a vorbit despre măsurile întreprinse și interesul Guvernului Republicii Moldova de a pregăti, în termeni cît mai restrînși, condițiile necesare pentru lansarea negocierilor și semnarea unui memorandum cu instituția financiară.

În cadrul discuției, Valeriu Streleț și Victoria Nuland s-au referit și la modalitățile optime de depășire a provocărilor cu care se confruntă țara noastră, acțiunile preconizate de autoritățile moldovenești și sprijinul ce ar putea fi acordat de SUA.

De asemenea, Valeriu Streleț și Victoria Nuland au abordat o serie de aspecte ce se referă la problematica transnistreană și securitatea regională.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав