X 
Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4076

Primăria mun.Chișinău: Privind desfăşurarea acţiunii de protest

3 oct. 2015,, 12:20   Capitala
3791 3

Primăria mun.Chișinău: Privind desfăşurarea acţiunii de protest
Foto: sputnik.md

În legătură cu blocarea bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt de către protestatarii din scuarul Parlamentului Republicii Moldova, prin instalarea corturilor în stradă, fiind astfel periclitată circulaţia pe artera principală a oraşului, Direcţia Relaţii Publice a Primăriei municipiului Chişinău face următoarele precizări:

1. Acţiunea de protest se desfăşoară cu încălcarea Legii privind întrunirile, care stipulează expres că sunt interzise întrunirile prin care se urmăreşte încălcarea ordinii publice sau drepturile şi libertăţile altor persoane;

2. În cazul oricăror acţiuni publice, inclusiv întruniri, organizatorul întreprinde toate măsurile necesare pentru a nu crea inconvenienţe disproporţionate participanţilor sau trecătorilor;

3. În situaţia dată, cu certitudine este încălcată atât ordinea publică, cât şi periclitată circulaţia transportului public, iar locuitorilor Chişinăului le este încălcat dreptul de a se deplasa pe străzile oraşului.

4. Primăria municipiului Chişinău a depus deja cerere de chemare în judecată, pentru a interzice desfăşurarea acţiunii de protest pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?